GRID IN DE REGIO

Vanuit de samenwerking met onze leveranciers en partners vervullen wij onze rol als betrokken IT-adviseur en dienstverlener.

 
> Ontmoet onze regionale verbinders
OVER GRID

GRID staat voor gezamenlijke regionale ICT-dienst en is ontstaan vanuit vier gemeenten in de regio Oost-Groningen

 
> LEER GRID BETER KENNEN
WERKEN BIJ GRID

Grid staat in de regio groningen bekend als IT-werkgever waar medewerkers trots op zijn om voor te werken

 
> GA JIJ ONZE IT-UITDAGING AAN?
GRID VOOR JOU

Een stabiele werkomgeving is essentieel. Wij bieden publieke organisaties een doordacht, toekomstgericht, efficiënt en veilig IT-landschap

 
> ONTDEK DE VIER SUCCESFACTOREN VAN GRID
CONTACT

Rechtstreeks in contact of meer informatie

 
> KOM IN CONTACT MET GRID

Projectleider

Dieper graven naar de echte vraag

De organisatie

GRID een regionale IT club die voor de gemeenten Westerwolde, Oldambt, Pekela en Veendam IT diensten aanbiedt. Eigentijds, enthousiast, nuchter en transparant. Niet experimenteel, maar doordacht en stabiel.

GRID is een werkgever waar samenwerken de norm is. Bovendien bieden wij onze medewerkers een uitdagende en passende werkomgeving, waarin rekening wordt gehouden met ieders kwaliteiten en ruimte is voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden. In de praktijk betekent dit dat wij investeren in opleidingen en cursussen om ons kennisniveau actueel en op pijl te houden. Dat maakt en houdt onze medewerkers gedreven om oplossingen voor onze klanten te creëren.

Join the club

Vanuit jouw rol als projectleider vragen we je actief mee te denken over de beste oplossingen voor een goede en nieuwe dienstverlening aan onze klanten en interne organisatie. Ook vragen we je verantwoordelijkheid te nemen om een projectplan op te zetten en deze tot een goede uitvoering te brengen. Samenvattend maakt dit jou verantwoordelijk voor de planning, realisatie en nazorg van IT-projecten. De projecten waar we aan werken zijn onder andere: Microsoft 365, SIEM SOC, TOPdesk, Security en Compliancy.

Je rapporteert over de voortgang, signaleert tijdig benodigde wijzigingen in de projectplanning en implementeert deze ook zorgvuldig in de klantorganisatie. Na afloop van een project evalueer je de resultaten zorgvuldig. Tot slot lever je een constructieve bijdrage aan de beleidsadvisering m.b.t. onze organisatie- en ICT-ontwikkelingen.

Hoe versterk jij de club

Als projectleider binnen GRID:

  • Beschik je over een HBO diploma, aangevuld met specifieke opleidingen en ervaring op het gebied van projectmanagement;
  • Heb jij ruime ervaring in het leiden van IT-projecten, het begeleiden van projectmedewerkers en klanten;
  • Ben jij communicatief vaardig in het opstellen en presenteren van plannen en voortgangsrapportages;
  • Verwachten wij dat je enthousiast bent, creativiteit toont en een ‘open mind’ hebt.

Kortom: je bent een inspirerende persoon die in staat is in een plezierig werkklimaat optimale resultaten voor de klanten van GRID te behalen.

Ons aanbod

Naast deze uitdagende functie bieden wij een plezierige werkomgeving bij een unieke ICT-organisatie voor meerdere gemeenten. Wij bieden jou een aanstelling voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

De medewerkers van GRID volgen de CAO-SGO (Samenwerkende Gemeentelijk Organisaties) en zijn voor de pensioenvoorziening aangesloten bij ABP. De functie is ingedeeld in functieschaal 10 (bruto maximaal € 4.450,-) en wordt daarnaast beloond met een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je bruto salaris. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Een ontwikkelplan kan deel uitmaken van de aanstelling.

Binnen GRID heerst een gezonde work-life balance. Bovendien kent onze regio geen files, hoef je maar beperkt te werken buiten normale werktijden en werk je dagelijks in een prachtige regio met stad én natuur.

Meer weten?

Onze senior projectleider Edwin Venema vertelt je graag alle ins en outs! Informatie over deze functie kun je bij hem inwinnen via 06 – 868 57 381.

Word jij graag onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij jouw motivatie en cv met plezier per e-mail via: vacatures@gridnv.nl, t.a.v. Edwin Venema. De reactie termijn voor deze vacature eindigt op 10 september 2022.

Jouw sollicitatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Het ontvangen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het verkrijgen van een aanstelling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.