GRID IN DE REGIO

Vanuit de samenwerking met onze leveranciers en partners vervullen wij onze rol als betrokken IT-adviseur en dienstverlener.

 
> Ontmoet onze regionale verbinders
OVER GRID

GRID staat voor gezamenlijke regionale ICT-dienst en is ontstaan vanuit vier gemeenten in de regio Oost-Groningen

 
> LEER GRID BETER KENNEN
WERKEN BIJ GRID

Grid staat in de regio groningen bekend als IT-werkgever waar medewerkers trots op zijn om voor te werken

 
> GA JIJ ONZE IT-UITDAGING AAN?
GRID VOOR JOU

Een stabiele werkomgeving is essentieel. Wij bieden publieke organisaties een doordacht, toekomstgericht, efficiënt en veilig IT-landschap

 
> ONTDEK DE VIER SUCCESFACTOREN VAN GRID
CONTACT

Rechtstreeks in contact of meer informatie

 
> KOM IN CONTACT MET GRID

Medewerker servicedesk

Dieper graven naar de echte vraag

Ben je net afgestudeerd van jouw MBO of HBO opleiding en zoek je een interessante, leerzame eerste baan? Of heb je al wat langer ervaring, maar nog niet jouw ideale werkplek gevonden? Bij ons je van harte welkom. Bij GRID bieden wij je alle ruimte om te starten in een uitdagende functie op onze servicedesk. Dit is dé plek waar al onze klanten hun vraag stellen via de telefoon, e-mail of serviceportal.

 

De organisatie

GRID is een regionale IT club die voor de gemeenten Westerwolde, Oldambt, Pekela en Veendam IT diensten aanbiedt. Eigentijds, enthousiast, nuchter en transparant. Niet experimenteel, maar doordacht en stabiel.

GRID is een werkgever waar samenwerken de norm is. Bovendien bieden wij onze medewerkers een uitdagende en passende werkomgeving, waarin rekening wordt gehouden met ieders kwaliteiten en ruimte is voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden. In de praktijk betekent dit dat wij investeren in opleidingen en cursussen om ons kennisniveau actueel en op pijl te houden. Dat maakt en houdt onze medewerkers gedreven om oplossingen voor onze klanten te creëren.

 

Join the club

Als medewerker op onze servicedesk bieden wij jou een leerzame start van je loopbaan. Op onze servicedesk leer je namelijk veel facetten van ICT-technologie, applicaties en werkplek omgevingen. Je werkt met de nieuwste technologieën en steekt tegelijkertijd veel van onze klantomgevingen op. Gaandeweg achterhaal jij de antwoorden op vragen als:

  • Hoe werken publieke organisaties eigenlijk?
  • Welke functies kent het publieke domein?
  • Wat komt er kijken bij een grote diversiteit aan werkplek omgevingen en gebruikers?

 

Ons aanbod

Naast een uitdagende eerste functie bieden wij een plezierige werkomgeving bij een unieke ICT-organisatie voor meerdere gemeenten. Wij bieden jou een aanstelling voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

De medewerkers van GRID volgen de CAO-SGO (Samenwerkende Gemeentelijk Organisaties) en zijn voor de pensioenvoorziening aangesloten bij ABP. Je hebt bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor een dienstverband van 20-36 uur per week. Jouw salaris wordt ingeschaald tussen € 2.010,- en € 2.581,-, afhankelijk van leeftijd, ervaring, vooropleiding en fte. Daarnaast wordt je beloond met een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je bruto salaris.

Binnen GRID heerst een gezonde work-life balance. Je werkt op kantoor, (deels) vanuit huis of bij onze klanten op locatie. Onze regio kent geen files, maar wel een prachtige omgeving met stad én natuur. Bovendien hoef je bij GRID maar beperkt te werken buiten normale werktijden.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Klinkt dat interessant? Dan ontvangen wij jouw motivatie en CV met plezier per e-mail via vacatures@gridnv.nl. Jouw sollicitatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Het ontvangen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het verkrijgen van een aanstelling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.