GRID IN DE REGIO

Vanuit de samenwerking met onze leveranciers en partners vervullen wij onze rol als betrokken IT-adviseur en dienstverlener.

 
> Ontmoet onze regionale verbinders
OVER GRID

GRID staat voor gezamenlijke regionale ICT-dienst en is ontstaan vanuit vier gemeenten in de regio Oost-Groningen

 
> LEER GRID BETER KENNEN
WERKEN BIJ GRID

Grid staat in de regio groningen bekend als IT-werkgever waar medewerkers trots op zijn om voor te werken

 
> GA JIJ ONZE IT-UITDAGING AAN?
GRID VOOR JOU

Een stabiele werkomgeving is essentieel. Wij bieden publieke organisaties een doordacht, toekomstgericht, efficiënt en veilig IT-landschap

 
> ONTDEK DE VIER SUCCESFACTOREN VAN GRID
CONTACT

Rechtstreeks in contact of meer informatie

 
> KOM IN CONTACT MET GRID

Communicatiemedewerker

Dieper graven naar de echte vraag

Ben jij een organisatie- en contenttalent in hart en nieren? Heb jij een MBO of HBO opleiding afgerond op het gebied van communicatie, nieuwe media of multimedia? Dan zijn wij bij GRID op zoek naar jou!

 

De organisatie

GRID is een regionale IT club die voor de gemeenten Westerwolde, Oldambt, Pekela en Veendam IT diensten aanbiedt. Eigentijds, enthousiast, nuchter en transparant. Niet experimenteel, maar doordacht en stabiel.

GRID is een werkgever waar samenwerken de norm is. Bovendien bieden wij onze medewerkers een uitdagende en passende werkomgeving, waarin rekening wordt gehouden met ieders kwaliteiten en ruimte is voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden. In de praktijk betekent dit dat wij investeren in opleidingen en cursussen om ons kennisniveau actueel en op pijl te houden. Dat maakt en houdt onze medewerkers gedreven om oplossingen voor onze klanten te creëren.

 

Join the club

Beschik jij over kennis en ervaring op het gebied van content ontwikkeling, digitale media, video, social media en beheers je de Nederlandse taal? Ben je creatief en vind je het leuk om evenementen en bijeenkomsten te organiseren? Dan bieden wij jou een unieke baan aan voor 4 – 10 dagen per maand.

Binnen GRID bieden wij veel vrijheid om jouw werk in te delen zoals jij dat zelf graag wil. Ruimte voor creativiteit en kwaliteit vinden wij namelijk erg belangrijk. Bovendien bieden wij je een hele leuke werkomgeving binnen een club van diverse, hardwerkende mensen.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Samen met onze senior communicatiespecialist ben jij verantwoordelijk voor:

  • Website en social media beheer en uitingen
  • Contentontwikkeling
  • Organiseren van evenementen, (interne) bijeenkomsten, masterclasses en opleidingen voor onze collega’s, klanten en gebruikers
  • Ontwikkelen van digitale handleidingen
  • Uitrollen van instructie video’s

 

Ons aanbod

Naast deze uitdagende functie bieden wij een plezierige werkomgeving bij een unieke ICT-organisatie voor meerdere gemeenten. Wij bieden jou een aanstelling voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Werk je liever als zzp-er? Ook dan kun je deze functie binnen GRID vervullen. We verwachten hiervoor wel dat je voor een deel van de activiteiten op onze kantoorlocatie in Scheemda aanwezig bent.

Wanneer je kiest voor een loondienstverband volgen wij de CAO-SGO (Samenwerkende Gemeentelijk Organisaties) en wordt je aangesloten op de pensioenvoorziening van ABP. De functie is ingedeeld in functieschaal 8 of 9, afhankelijk van je opleiding en werkervaring  en wordt daarnaast beloond met een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop je bruto salaris. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Een ontwikkelplan kan deel uitmaken van de aanstelling.

Binnen GRID heerst een gezonde work-life balance. Bovendien kent onze regio geen files, hoef je maar beperkt te werken buiten normale werktijden en werk je dagelijks in een prachtige regio met stad én natuur.

 

Word jij graag onze nieuwe collega?

Dan ontvangen wij jouw motivatie en CV met plezier per e-mail via vacatures@gridnv.nl. De reactie termijn voor deze vacature eindigt op 30 juni 2022.

Jouw sollicitatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Het ontvangen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het verkrijgen van een aanstelling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.